„Со игри и интеракција до пријатна атмосфера во училницата“

„Со игри и интеракција до пријатна атмосфера во училницата“

Тренинг центар при НДЦ Скопје со задоволство ја најавува еднодневната обука „Со игри и интеракција до пријатна атмосфера во училницата“! Доколку сакате да присуствувате, потребно е да се пријавите на следниот линк https://tcie.mk/apliciraj