Нов циклус на обуки за интеркултурно образование

Во текот на оваа недела НДЦ Скопје ги прими првите четири групи на учесници на Обука за Интеркултурно Образование. Првата работилница беше реализирана на тема: “Предизвици на интеркултурно образование”, учесниците имаа можност да се дружат и да ги поделуваат нивните искуства на оваа сфера.
На сите досегашни групи, им посакуваме добродојде и успешна соработка.
Со големо задоволство ја очекуваме идната недела за да ги примиме наредните четри групи кои ке бидат дел на обуките за интеркулктурно образование.